Logo Tiger ERP Çözümleri ve Logo GO 3 İçin Ara Sürüm (2.62.00.01)

Logo Tiger ERP Çözümleri ve Logo GO 3 İçin Ara Sürüm (2.62.00.01)

Logo Tiger ERP çözümleri, Logo GO çözümleri, Logo Mali Müşavir3 ve Logo Start 3 için geliştirilen 2.62.00.01 ara sürümü kullanıma sunuldu.

Logo Tiger ERP, Logo GO, Logo Mali Müşavir ve Logo Start Çözümleri 2.62.00.01 Ara Sürüm İçeriği

Ara Sürümde Yer Alan Yenilikler

Kayıt No
Ürün
Tanım
Açıklama
WINERP-88031TIGER 3, TIGER 3 ENTERPRISE, GO 3, TIGER WINGS, START3, TIGER WINGS ENTERPRISE, GO WINGS2.62 Sürümünde Eklenen Fatura Kaydedilirken GUID Numarası Kontrolünün Tüm Fatura Türleri İçin Yapılmasının Kaldırılması TalebiFaturalarda yapılan GUID kodu kontrolünde düzenleme yapılarak, modül bazında GUID kontrolü yapılması sağlanmıştır.

Ara Sürümde Yer Alan İyileştirmeler

    
Kayıt No
Ürün
Tanım
Açıklama
WINERP-88327TIGER 3, TIGER 3 ENTERPRISE, GO 3, TIGER WINGS, TIGER WINGS ENTERPRISE, GO WINGSe-Arşiv Perakende Cariye Satış Siparişi Girilip Faturalandığında e-Arşiv Bilgileri Penceresinin Açılmamasının Sağlanmasıe-Arşiv perakende cariye satış siparişi girilip faturalandığında e-Arşiv bilgileri penceresinin açılmaması sağlanmıştır.
WINERP-88372TIGER 3, TIGER 3 ENTERPRISE, GO 3, TIGER WINGS, TIGER WINGS ENTERPRISE, GO WINGSMuhtasar Beyannamede Prim Hizmet (Aphb) Onay Kutucuğu İşaretlendiğinde XML MUHSGK Olarak Oluşmasının SağlanmasıMuhtasar beyannamede Prim Hizmet (Aphb) onay kutucuğu işaretlendiğinde XML MUHSGK olarak oluşması sağlanmıştır.
WINERP-87940TIGER 3, TIGER 3 ENTERPRISE, GO 3, TIGER WINGS, TIGER WINGS ENTERPRISE, GO WINGSKasadan Kesilen Alınan Hizmet Faturası Çıkarılmak İstendiğinde Alınan Maliyet Dağıtım Fişinde Kullanılmıştır Uyarısının KaldırılmasıKasa işlemleri üzerinden eklenen Alınan Hizmet Faturası Maliyet Dağıtım Fişi’nde kullanılmamış olduğunda fiş çıkartılmak istendiğinde alınan “Maliyet Dağıtım Fişlerinde Kullanılmıştır” uyarısı kaldırılmıştır.
WINERP-87970TIGER 3, TIGER 3 ENTERPRISE, GO 3, TIGER WINGS, TIGER WINGS ENTERPRISE, GO WINGSKonsiye İrsaliyesi Girilerek Fatura İçinden Konsinye Aktar (Parçalı) Konsinye Hareket Aktar (Parçalı) Seçenekleri ile İrsaliye Aktarılarak Satır Çıkarılıp veya Miktar Değiştirilerek Kayıt Edildiğinde Fişin Oluşmasının SağlanmasıKonsinye giriş irsaliyeleri fatura içerisine parçalı olarak aktarılıp kaydedildikten sonra ilgili faturaya değiştir ile giriş yapıldığında satırların dolu gelmesi sağlanmıştır.
WINERP-88358TIGER 3, TIGER 3 ENTERPRISE, GO 3, TIGER WINGS, START3, TIGER WINGS ENTERPRISE, GO WINGSe-Fatura Tipinde Gönderilmiş Durumdaki Kur Farkı Faturalarının Devir İşleminden Sonra Tekrar Gönderilmesinin EngellenmesiStatüleri gönderilmiş durumdaki kur farkı faturaları devredildikten sonra yeni dönemde statüleri gönderilecek olarak oluşuyordu, mevcut statüleri ile devredilmeleri sağlanmıştır.
WINTLS-7855START3Start 3 Ürünü 2.62 Sürümünde Firma Değiştir Seçeneği ile Firma Değiştirildiğinde Alınan “Control Has No Parent Window” Uyarısının KaldırılmasıStart 3 ürünü 2.62 sürümünde Firma Değiştir seçeneği ile Firma değiştirildiğinde alınan “Control Has No Parent Window” uyarısı kaldırılmıştır.
WINERP-88197TIGER 3, TIGER 3 ENTERPRISE, TIGER WINGS, TIGER WINGS ENTERPRISEGelecek Aylara/Yıllara Ait Gelir ve Gider Dağılımı Varsa e-Defter Uygulamasında Büyük Defter İçin Borç-Alacak Toplamında Oluşan Farkın Giderilmesie-Defter uygulaması kapsamında düzenleme yapılmış ve gelecek aylara ve yıllara dağıtım yapılmış fiş bulunan aylara ait defter dosyalarının oluşturulabilmesi sağlanmıştır.
WINERP-87953TIGER 3, TIGER 3 ENTERPRISE, TIGER WINGS, TIGER WINGS ENTERPRISEGelecek Yıllara Ait Gelir ve Giderlerin Aylara Dağıtım Yapmasının SağlanmasıGelecek yıllara ait gelir ve giderlerin, toplu işlem ile aylara dağıtımının yapılması sağlanmıştır.
WINERP-88279TIGER 3, TIGER 3 ENTERPRISE, GO 3, TIGER WINGS, START3, TIGER WINGS ENTERPRISE, GO WINGSBanka Hesap Devrinde Alınan Access Violation Uyarısının KaldırılmasıHareket sayısı fazla olan datalarda devir fişi satır sayısı öndeğer 300 olarak banka devri yapılmak istendiğinde alınan uyarı kaldırılmıştır.
WINERP-88033TIGER 3, TIGER 3 ENTERPRISE, GO 3, TIGER WINGS, START3, TIGER WINGS ENTERPRISE, GO WINGSe-Fatura İçerisine Girilip Cari Hesap Seçimi Tekrar Yapıldığında Fatura No Kısmındaki e-Fatura No Değerinin Değişmesinin EngellenmesiFatura içerisine değiştir ile girilip cari hesap yeniden seçildiğinde fiş numarası alanının değişmemesi sağlanmıştır.

Logo Tiger ERP, Logo GO, Logo Mali Müşavir ve Logo Start Çözümleri hakkında daha detaylı bilgi almak için 0850 811 9656’dan bizleri arayabilir ve tüm sorularınıza cevap alabilirsiniz.

Özel Hissettiren Yenilikçi Çözümler için Yenikan Yazılım.

%d blogcu bunu beğendi: