LOGOCRM 1.49.00.02 Ara Sürüm Duyurusu

Logo CRM Ürünleri 1.49.00.02 ara sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden erişebilirsiniz.

Önemli Duyuru : 

–   Logo CRM 1.47.00.00 versiyonu ile birlikte setup kurulumunda Logo Notifier Service programı kurulması seçimli hale getirilmiştir. Ayrıca Logo Notifier Service ürünün ücretli olan versiyonu bu sürümden itibaren Logo CRM setinde ücretsiz olarak verilecektir.

–  Netsis ERP entegrasyonu varken birim ve birim çevrimleri ile ilgili düzenleme yapıldı. Logo CRM ve Netsis Rest api versiyonu v2 kullanıldığında; access token timeout hataları giderildi. Access token timeout hatası ile ilgili olarak refresh token devreye alındı. Ayrıca NetOpenX tarafında da arayüzden girilen Refresh token timeout süresi yetersiz kaldığından gerekli düzeltmeler yapıldı. NetOpenX 2.0.6.4 sürümü ile yapılan düzeltmeler aktif oldu. Netsis ERP müşterilerimizin Logo CRM 1.46.00.00 versiyonuna geçmeleri önerilmektedir.

–  Teklif menüsünde varyantlı ürün eklendiğinde, varyanta tanımlanan fiyat doğru gelmesi sağlandı. Bu durum Logo CRM 1.46.00.00 ve Tiger ERP 2.49.00.00 setleri ile düzenlenmiştir.

alt

1.49.00.02 sürüm içeriği :                                                alt

 

Kayıt Nr

Tanım ve Açıklama

1XAFCRM-6452 
Logocrmintegrator.dll Access Violation hatası veriyor
Erp satış seçenekleri açılmadığı durumlarda hata alınırsa hatanın ekranda gösterilmesi sağlandı.
2XAFCRM-6545Ürünler
Excel ile toplu ürün aktarımı yapılırken hata alınıyor.
Excel ile toplu ürün aktarımı yapılırken alınan “Satır aktarılamadı. Hata nedeni : “Birim seti” boş olmamalı.” hatası düzeltildi. Excel’de birim seti alanına birim setinin tanımı yazılmalıdır.
3XAFCRM-6561 
Aktivite üzerinden “Etkinlik ile ilişkilendir” özelliği ile Etkinlik pop-up ekranı iki defa açılıyor.
Aktivite üzerinden “Etkinlik ile ilişkilendir” özelliği ile Etkinlik pop-up ekranı iki defa açılma durumu düzeltildi.
4XAFCRM-6582 
Teklif ürün excel kopyala yapıştır ile aynı kodlu farklı entegrasyon setine ait ürün varsa, aktif olan entegrasyon setinin ürününü almıyor
Farklı entegrasyon setlerinde aynı koda sahip ürünler bulunduğu durumlarda, teklife excel ile eklenen ürünün aktif entegrasyon setindeki ürün olması sağlandı.
5XAFCRM-6598Teklifler
Firma kartı içerisinde yapılan düzeltme sonrası ERP senkronizasyon penceresi gelmiyor.
Firma kartı içerisinde yapılan düzeltme sonrası ERP senkronizasyon penceresi gelmiyordu. Düzeltildi.

 

%d blogcu bunu beğendi: