Mobile Sales v1.42.00.00 Sürüm Duyurusu

v1.42.00.00 Sürüm Duyurusu

 Kayıt NrTanım ve Açıklama
1MSFA-2547 
Cari hesap raporlarından satış özet raporu filtreleme de hatalı çalışmaktadır.
Tiger ERP Entegrasyonun’da, cari hesap raporlarından satış özet raporu filtreleme de hatalı çalışması, düzeltildi.
2MSFA-4099 
Ana menüde ki raporlarda ve cari altındaki raporlardan alınan “Siparişler” raporuna satınalma siparişleri de geliyor
Tiger ERP Entegrasyonun’da, ana menüde ki raporlarda ve cari altındaki raporlardan alınan siparişler raporuna satınalma siparişlerinin de gelmesi, düzeltildi.
3MSFA-4661 
Hesap ekstresinde fiş detaylarındaki satır sayısı az olduğunda satırların hepsi ekranda görünmüyor.
Tiger ERP Entegrasyonun’da, Konu ile ilgili yapısal değişiklik yapıldığı için, fatura üzerine tıklandığında, fatura “incele fatura” modunda açıldığı için ilgili sorun giderilmiştir.
4MSFA-5082 
Ürün özet bilgilerinde ürünü en çok tercih eden 10 müşteri raporu Netsis entegrasyonunda desteklenmelidir.
Netsis ERP Entegrasyonun da, ürün özet bilgilerinde ürünü en çok tercih eden 10 müşteri raporu desteklenmesi sağlandı.
5MSFA-5421 
Logo Tiger’da malzeme kartında genel bilgiler-stok yeri takibi yapılacak check-boxı işaretli ise, uygulama tarafında sipariş fişinde bu malzeme seçilip fiş kaydedildiğinde “Malzeme Satırı İçin Stok Yeri Miktar Bilgileri Uygun Değil” hatası alınıyor.
Tiger ERP Entegrasyonun’da, Logo Tiger üzerinde malzeme kartında genel bilgiler-stok yeri takibi yapılacak check-boxı işaretli ise, uygulama tarafında sipariş fişinde bu malzeme seçilip fiş kaydedildiğinde “Malzeme Satırı İçin Stok Yeri Miktar Bilgileri Uygun Değil” hatasının alınması, düzeltildi.
6MSFA-5432 
Tiger’da günlük döviz kuru girilmemiş ise, uygulama tarafında fiş içinde dövizle satılan malzemeler olduğunda kullanıcının uyarılması isteniyor.
Tiger ERP Entegrasyonun’da, günlük döviz kuru girilmemiş ise , uygulama tarafında fiş içinde dövizle satılan malzemeler olduğunda kullanıcının uyarılması sağlandı.
7MSFA-5493 
Cari hesapların listelendiği ekranda il ve ilçe bazında arama yapılabilmesi isteniyor.
Tiger ve Netsis ERP Entegrasyonların’da, cari hesapların listelendiği ekranda il ve ilçe bazında arama yapılabilmesi sağlandı.
8MSFA-5494 
Mobile Sales’de perakende ve toptan satış faturası için ayrı matbu evrak numarası belirlenebilmesi talep edilmektedir.
Tiger ERP Entegrasyonun’da, Mobile Sales’de perakende ve toptan satış faturası için ayrı matbu evrak numarası belirlenebilmesi sağlandı.
9MSFA-5507 
Uygulama tarafından oluşturulan kasa tahsilatı içerisinde Proje Kodu seçili olduğunda, Logo’ya aktarılan fişin içerisinde Proje Kodu görünmesine rağmen database de KSLINES tablosunda PROJECTREF alanı 0 olarak set ediliyor.
Tiger ERP Entegrasyonun da, uygulama tarafından oluşturulan kasa tahsilatı içerisinde Proje Kodu seçili olduğunda, Logo’ya aktarılan fişin içerisinde Proje Kodu görünmesine rağmen database de KSLINES tablosunda PROJECTREF alanı 0 olarak set ediliyordu, düzeltildi.
10MSFA-5510 
Mobile Sales’den fiş transfer edildiğinde sevkiyat adresi seçili ise baskı ön özlemede “Attempt To Invoke Interface Method” hatası vermektedir.
Tiger ERP Entegrasyonun da, Mobile Sales’den fiş transfer edildiğinde sevkiyat adresi seçili ise baskı ön özlemede “Attempt To Invoke Interface Method” hatası vermesi, düzeltildi.
11MSFA-5551 
Malzemenin satış fiyatı yoksa, fiş içerisinden seçilip kaydet denildiğinde “Döviz kurları kontrol ediliyor.” geliyor ve sürekli ekranda kalıyor.
Tiger ERP Entegrasyonun’da, malzemenin satış fiyatı yoksa, fiş içerisinden seçilip kaydet denildiğinde ekrana “Döviz kurları kontrol ediliyor” geliyor ve sürekli ekranda kalıyor hatası, düzeltildi.

 

%d blogcu bunu beğendi: